nog heel eventjes
Hallo!!
Nog een paar dagen en dan vertrekken we eindelijk! De laatste regelzaakjes hier en daar, veel wassen en strijken en dan kunnen we! Gisteren nog een gezellige 'afscheidsborrel' gehad met vrienden, nu zijn we zo goed als klaar om te gaan....
Raar idee, nog niet echt een perfect uitgestippelde reisroute, maar wel 1000 en 1 ideeen over wat we willen zien en doen! Maar goed, dat kan ook niet anders nu, soms wel raar dat we niet alles al kunnen uitstippelen, maar ja, er kan ook nog vanalles veranderen, kortom, waar en hoe we er zin in hebben!! Heerlijk....
Het eerstvolgende bericht zal vanuit zuid-amerika komen... Donderdag komen we aan in Rio de Janeiro.. van daaruit reisen we verder naar het zuiden en een stukje naar binnenland van Brazilie... heel veel zin in en het lijkt ons geweldig!
We houden jullie op de hoogte... nu nog even genieten van de laatste voorbereidingen...
Liefs Cyriel en Niña
Hoihoi!
Nog een paar nachtjes slapen, en dan.... Wat ben ik jalours op jullie zeg. Maar ik heb me geabboneerd op de RSS feed en ga jullie dus op de voet volgen. Voelt het misschien toch nog een beetje of ik ook op reis ga!
Veel plezier!
Thijs
spannend !!!!
Hallo Ninã. Ik zie net dat jullie bijna vertrekken,oeps had ik dat bijn gemist! Ik wens jullie n fijne reis en GENIETEN!!!!!!
Groetjes Marlies.
Cyriel en Ninã wij wensen jullie een super fantastische reis. Geniet van alle dingen die op jullie weg komen en zoals een tante dat behoort te zeggen: Kijk goed uit, let op elkaar en doe geen gekke dingen.
Liefs Meriam en Frits.
Een hele goede reis wensen wij jullie en wij hopen, dat jullie gezond en gelukkig terug komen.
Groeten van Pierre en Herma
Spannend, jullie gaan bijna de wereld verkennen.
Wat geweldig.
We wensen jullie een super vakantie.
O ja, Ceriel, Ivo zal proberen om de koning weer terug te halen in het slagwerk.
Geniet van jullie vakantie.
Groetjes Ivo en Wendy
Hallo alle 2!
Ik wens jullie een te gekke tijd,geniet van alles en kom
gezond, met super verhalen en herinneringen weer naar huis! tot mails!
dikke kus,
Manon
Ein beriske vanoet Sardinië.
Noe wurdt ut waal heel spannendj... Waat ein hel es ver teruk komme van vakans.
Dikke dikke kus
He lief zussie van me,
ik lig in mijn bedje, de wekker gezet op 7 uur zodat ik op tijd bij jullie kan zijn... Gek idee, dat ik je de komende maanden niet zomaar ff kan bellen, bij je langsgaan en dat je er niet bent met mijn verjaardag, Kerst en Sinterklaas... Ik zal je heel erg gaan missen in ieder geval. Ik hoop dat jullie een hele mooie reis gaan krijgen, veel mooie dingen gaan zien en vooral veilig weer thuis komen! Hou ons op de hoogte van alles, laat ons smullen van jullie reisverhalen ( ik ben toch wel een beetje jaloers dat je eerder in Nieuw-Zeeland komt dan mij...;-) in gedachten reis ik met jullie mee.
Ik hoop dat ik jullie snel spreek en dus ook zie via skype, ook al ben je ver weg, dan lijkt het even heel dichtbij. Lieve zus, ik wens jullie het allerbeste. Een hele dikke kus en knuffel van je grote zus.
luv u! xxx
He jullie,
ik heb de honneurs vandaag waar genomen en ben gezellig met Armand gaan lunchen bij Societea...
Jonge klare om het verdriet te verdrinken, dit keer was het niet zo koud...
Als het goed is gaan jullie zometeen in Londen de lucht in, op weg naar Brasil! Hopelijk weer een beetje bijgekomen van het afscheid nemen vanmmorgen..
Het gaan voor Armand lange en eenzame maanden worden, hij valt nu in een diep zwart gat...
Hij heeft net al wat overeenkomsten gevonden tussen Nien en mij..haha..
We drinken nog maar een kop koffie en dan ga ik aan de was en strijk en Armand...tja...op zoek naar een nieuw Foster Parents gezin voor de komende tijd.
We wensen het jullie en tot snel op skype en voor Armand misschien live...ergens in de rimboe.
dikke kus!
Hallo travellers,
Ik heb een goed gevoel overgehouden aan de fijne momenten waarop we jullie vanmorgen in Brussel uitgezwaaid hebben. Zit nu thuis in gedachten samen met jullie in het vliegtuig richting Brazilië.
Geniet van de ongetwijfeld vele mooie momenten op jullie weg, 'take care of yourself en verder: alle goeds toegewenst 'vanoet Zitterd' (ouch names Hannie)
Een goede reis en heel veel plezier de komende maanden! Ben al benieuwd naar jullie 1e verslag, dat zal cyriel wel bij gaan houden neem ik aan, met zijn geweldige email-ervaring ;-)
Geniet er van!!
Groeten,
Paul
Hee lelijke draak en nina,
Hoe is het daar?
Lekker in Brazil...cyriel kijk je goed naar de stringetjes en zoek er voor mij een mooie bij...maak je geld wel over voor een vliegticket..haha.
Geniet ze ik hoor jullie weer.
x Ramon
Heee Cyriel en Niña,
Hoe is het??!! Hoop dat jullie het afscheid al een beetje vergeten zijn en nu heerlijk aan het relaxen zijn!
Heb erg gelachen om het berichtje van Esmé :)
Ook wij zullen Armand de winter door helpen, hij zit nu zelfs me Ralph bij Fortuna! ;)
Het huis vordert super. Vandaag mooie kast en gordijnen gekregen, dinsdag nieuwe bank.. De foto's komen eraan.
Geniet van jullie reis en pas goed op elkaar!
xxx
De foto's zijn weer prachtig. Die foto met die walvisstaart die boven het water uitsteekt is een wereldfoto. Cyriel, ik merk niets van dat defect aan jouw camera. Dus het valt gelukkig mee.
Nogmaals: adembenemende plaatjes!!
Fijne trip naar Azië gewenst en we mailen nog.